feb 18, 2018

Prabhat

Cercar

Benvinguts

Gràcies per visitar Prabhat -una organizació sense ànims de lucre a Espanya per promoure i recolzar els esforços d’educació i de desenvolupamente de les parts oblidades de la Índia.

Prabhat és una paraula Hindi, derivada del sànscrit, i significa “de matinada”. El nom de la nostra organització representa l’ànima que hi ha darrera de la seva formació, un nou començament. En la ràpida cursa del desenvolupament econòmic, moltes parts de la Índia s’han quedat sense cap esperança. Estan oblidades i demanant un canvi per aconseguir una oportunitat. Nosaltres desitgem construir un nou començament cap a la improvització del nivell i escampar l’educació i la informació a la índia marginada.

El govern indi ha esmentat al document sobre Política de l’Educació Universal: “l’Educació és l’espina dorsal del desenvolupament nacional i està ampliament acceptada com un instrument de canvi social”. Creiem que la falta d’educació és l’arrel de molts problemes que afecten a la societat India. Nosaltres, a Prabhat creiem que és un impediment molt seriós per al desenvolupament i millora de la qualitat de vida. Prabhat pretèn fer una diferència positiva en aquesta àrea.

Prabhat vol destinar els seus esforços cap a una millora sustenible I significativa enlloc d’aportar una solució temporal. Nosaltres pretenem potenciar a la gent per a que millorin les seves vides i les condicions. Per aquesta raó, els projectes i activitats recolzades per Prabhat es centren en desenvolupaments humans i socials enlloc de una caritat fortuïta.

Prabhat treballa recollint fons a través de contribucions personals, per agències del govern i corporacions, i canalitzant-les per recolzar els esforços a la India els quals concorden amb la seva missió Contribucions realitzades a Prabhat estan exemptes de taxes a Espanya i Europa.

Idioma

Ass. Prabhat?

Copyright © Prabhat 2007, Associacin Prabhat, C. Mas dels Cups n 3 esc. A B. 2 43130 Urb. Sant Ramn, TARRAGONA.
Email: prabhat at savevillage.org,