feb 18, 2018

Prabhat

Cercar

Objectius

"Desarrollo Universal de nuestros pueblos"

La principal area en la que es centra Prabhat consisteix en promoure una educació alternativa i consciència en persones del sector rural.

Actividades

  • Construir escoles alternatives a les zones rurals:

L’objectiu és captar els alumnes que fan absentisme escolar en la corrent d’aquesta educació alternativa.

  • Programa de Suport a l’estudiant:

El qual aporta beques i suport econòmic als estudiants mereixedors o amb necessitats per començar o continuar l’educació bàsica, superior o vocacional.

  • Preparació vocacional: Per potenciar a la gent amb habilitats per, finalment, mantenir-se econòmicament.
  • Potenciant el rol de la dona en la societat

Prabhat treballa a través d’un procés d’operacions ben definit i a través d’una red de voluntaris a la India i a España per assegurar l’aplicació efectiva del seu programa.

Approach
Creiem en pràctiques educatives innovadores. La educació necessita comprometre’s.... amb les necessitats de les persones. La nostra aproximació està guiada per la Participació Activa Social. Nosaltres ens centrem en apropar als pares a les escoles, proporcionant-los a ells i als seus fills amb experiències d’aprenentatge interactives, i involucrant als pares al igual que als mestres en els plans d’ensenyança i curriculars. Per promoure l’aprenentatge de l’alumne com una responsabilitat compartida, Prabhat vol ....utilitzar estratègies desitjades per treure a les famílies del seu aïllament físic de les escoles i reunir als pares i als professionals per raons informatives, d’entrenament i per les preses de decisions.

Idioma

Copyright © Prabhat 2007, Associacin Prabhat, C. Mas dels Cups n 3 esc. A B. 2 43130 Urb. Sant Ramn, TARRAGONA.
Email: prabhat at savevillage.org,